Larousse Gastronomique The Worlds Greatest Culinary Encyclopedia Completely Rev by Librairie Larousse Paperback Book

₺5.390,00
+ ₺1.875,49 Kargo

Larousse Gastronomique The Worlds Greatest Culinary Encyclopedia Completely Rev by Librairie Larousse Paperback Book

  • Marka: Unbranded

Larousse Gastronomique The Worlds Greatest Culinary Encyclopedia Completely Rev by Librairie Larousse Paperback Book

  • Marka: Unbranded
Fiyat: ₺5.390,00
Satıcı:
₺5.390,00
+ ₺1.875,49 Kargo

Stokta kalan sadece 5

Biz aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz

Tanım

Larousse Gastronomique, 1938'deki ilk yayınından bu yana mutfak bilgisinin en önde gelen kaynağı olmuştur. Yemek pişirme tekniklerinden malzemelere ve tariflere, ekipmandan yemek geçmişlerine ve mutfak biyografilerine kadar her şey hakkındaki ansiklopedik girişleriyle uzun zamandır saygı duyulan bu kitap, her profesyonel şefin ve hevesli ev aşçısının mutfak rafında bulunması gereken tek kitaptır. Aslında Julia Child bir keresinde Kütüphanemde yalnızca bir referans kitabına izin verilseydi, şüphesiz Larousse Gastronomique olurdu diye yazmıştır. Mutfak manzarası son on yılda önemli ölçüde değişti ve bu klasik eserin tamamen revize edilmesine yol açtı. Larousse Gastronomique, sousvide pişirme ve moleküler gastronomi gibi modern teknolojik yöntemler de dahil olmak üzere yemek pişirme şeklimizi sonsuza dek değiştiren en son gelişmeleri eklemek üzere güncellendi. Tamamen yeni renkli içerik tanımlama fotoğrafları, bu baskıya taze ve zarif bir görünüm kazandırıyor. Ve Larousse ilk kez, dünyanın dört bir yanından lüks restoranların 400'den fazla samimi röportaj fotoğrafını sunuyor ve bu fotoğraflar, en iyi yemeklerin yaratıldığı mutfaklara perde arkası erişimi sağlıyor. Bu revizyonda, Ferran Adri Daniel Boulud Alice Waters Gaston Lentre Thomas Keller James Beard ve Julia Child gibi ünlüler de dahil olmak üzere, yiyecek dünyasına önemli katkılarda bulunmuş kişilerin düzinelerce yeni biyografisi yer alıyor. Girişlerin ansiklopedik bir şekilde düzenlendiği Larousse Gastronomique, yalnızca inanılmaz derecede kullanıcı dostu olmakla kalmıyor, aynı zamanda yemeği seven herkes için harika bir okuma. Kızartma'dan Robert'a, klasik bir Fransız sosuna ve ardından İtalyan peyniri Robiola'ya geçin veya Sake'den düzinelerce tarifle Salata'ya ve ardından profesyonel mutfaklarda karamelize etmek için kullanılan ve efsanevi yangına dayanıklı hayvanın adını taşıyan bir fırın türü olan Salamander'e geçin. Kitabın sonunda, dünyanın dört bir yanından 3800 farklı mutfağın tariflerinin bulunduğu bir dizin, örneğin yumurta veya tavuk gibi herhangi bir malzemeyle yapılan sayısız hazırlığı bulmayı kolaylaştırır.
  • Marka: Unbranded
  • Kategoriye Göre: Referans
  • Biçim: Ciltli
  • Yayın Tarihi: 2009-10-13
  • Dil: İngilizce
  • Yazar: Kütüphane Larousse
  • Yayıncı / Etiket: Random House ABD A.Ş.
  • Fruugo Kimliği: 171399385-366508527
  • ISBN: 9780307464910

Teslimat ve İade

24 saat içinde kargoya verilir

  • STANDARD: ₺1.875,49 - Arasında teslimat Per 23 Ekim 2025–Cum 31 Ekim 2025

Kargo çıkış noktası Birleşik Krallık.

Sipariş ettiğiniz ürünlerin size bütün ve belirttiğiniz özelliklere göre teslim edilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Fakat, bütün gelmeyen veya siparişiniz ettiğinizden farklı çıkan bir ürünün elinize ulaşması ya da siparişinizden başka bir sebepten ötürü memnun kalmamanız durumunda, siparişi veya siparişe dahil ürünlerden herhangi birini iade edebilir ve ürünler için tam para iadesi alabilirsiniz. Tam iade politikasını görüntüle

Ürün Uyumluluk Ayrıntıları

Lütfen aşağıda özetlenen bu ürüne özel uyumluluk bilgilerine bakın.

Aşağıdaki bilgiler bu ürünü satan bağımsız üçüncü taraf perakendeci tarafından sağlanmaktadır.

Üretici:
Aşağıdaki bilgiler, Fruugo tarafında satılan bahsi geçen ürünün üreticisinin irtibat bilgilerini ortaya koymaktadır.

  • Random House USA Inc
  • Random House USA Inc
  • 1745 Broadway
  • New York
  • US
  • 10019
  • 212-782-9000
  • https://www.ingramcontent.com/pod-product-compliance