80m Sosis Kılıf Ev Kullanımı Domuz Sosis Kılıf Sosisli Sandviç Kılıf Pişirme Araçları

₺1.249,00
+ ₺456,49 Kargo

80m Sosis Kılıf Ev Kullanımı Domuz Sosis Kılıf Sosisli Sandviç Kılıf Pişirme Araçları

  • Marka: Unbranded

80m Sosis Kılıf Ev Kullanımı Domuz Sosis Kılıf Sosisli Sandviç Kılıf Pişirme Araçları

  • Marka: Unbranded
Önerilen Perakende Fiyatı: ₺1.899,00
Fiyat: ₺1.249,00
Kazancınız: ₺650,00 (34%)
Satıcı:
₺1.249,00
+ ₺456,49 Kargo

Şu anda mevcut değil

Bu ürünün stoğa tekrar gelip gelmeyeceğini veya ne zaman geleceğini bilmiyoruz.

Biz aşağıdaki ödeme yöntemlerini kabul ediyoruz

Tanım

Tuzlu kasanın kullanımıTuzlu kasalar tuzla kürlenir ve yarım yıl oda sıcaklığında saklandıktan sonra bozulmaz ve soğutulmuş depolamanın raf ömrü bir yıldır. Kullanımı: önce kasanın yüzeyindeki tuzu soğuk veya ılık suyla yıkayın (yaklaşık üç kez yıkayabilirsiniz) ve 20 dakika bekletin (Hepsi temiz su kullanın, kasayı yıkamak veya ıslatmak için kaynar su kullanmayın). Sosisleri bir kenara bırakın. Bir kez kullanımÇok fazla değil, yıkamak için birkaçını çıkarabilir ve yıkanmamış olanları soğutabilirsiniz. Kullanamıyorsanız tuz kullanınYaptıktan sonra, suyu sıkın, sonra turşu yapın, sıkın ve birkaç kez sıkın ve buzdolabında saklanabilir. Ev dolum sosis işlemi 1. Tuzlu tadı gidermek için kasayı soğuk suya batırın ve bir kenara koyun.2. Yağsız eti kıyın ve yağları 1 cm'lik küpler halinde kesin.3. Tüm baharatları yağsız et dolgusuna ve yağ küplerine koyun ve karıştırın.4. Karışık eti bir huni ile kasaya dökün, havayı serbest bırakmak için gözü bağırsakta bir iğne ile dürtün ve elle sıkınDolgunluk için, dolgu 12-15 cm uzunluğa ulaştığında, iki ucunu bir iple bağlayın ve tüm bağırsak dolana kadar doldururken bağlayın.5. Doldurulmuş sosisleri durulayın ve maruz kalmak veya pişirmek için bambu direklere asın. Genel olarak, 5 güneşli gün boyunca güneşe maruz kalacaklar ve sonra onları alacaklar. Serin ve havalandırılan bir yere koyun ve bir ay boyunca asın. Buğulanmış sosis yapmak için önlemlerTuzla doldurulmuş sosislerin doğrudan buharda pişirilmesi için önlemler:Et çok dolu doldurulamaz (çökmüş et yapar, çünkü et buharda pişirme işlemi sırasında genişler ve çok fazla doldurulması kolaydır)Kasayı kırın. Doldurulmuş sosisler en iyi şekilde serin ve havalandırılan bir yerde, cilt kuruyana ve soğuk su üzerinde bir tencerede buğulanana kadar 2 saatten fazla bir süre boyunca asılırKaynattıktan sonra, ısıyı düşürün 3-5 dakika kaynatın, kapağı açın ve sosisi söndürmek için delmek için sterilize edici bir iğne veya kürdan kullanın, ve sonra orta ateşte buhar20 dakika. (Yaklaşık üç santimetre arayla bir delik açın) Sosislerin soğumasına izin verildikten sonra buzdolabında saklanabilir. Yemekten önce defrost yapın ve kızartınIzgara veya kızartılmış olabilir.
  • Fruugo Kimliği: 128718551-270503719
  • EAN: 661558716777

Teslimat ve İade

Lütfen aşağıda özetlenen bu ürüne özel uyumluluk bilgilerine bakın.

Aşağıdaki bilgiler bu ürünü satan bağımsız üçüncü taraf perakendeci tarafından sağlanmaktadır.

Üretici:
Aşağıdaki bilgiler, Fruugo tarafında satılan bahsi geçen ürünün üreticisinin irtibat bilgilerini ortaya koymaktadır.

  • DINHAN TRADING (HK) CO., LIMITED
  • DINHAN TRADING (HK) CO., LIMITED
  • CN-NO 12, UNIT D, 3/F,, WONG KING INDUSTRIAL BUILDING,, 2-4 TAI YAU STREET,, SAN PO KONG
  • HONG KONG
  • china
  • 999077
  • dinghan@hotmail.com.hk
  • 86-18072455752

AB sınırları içerisindeki Sorumlu Kişi:
Aşağıdaki bilgiler AB sınırları içerisindeki Sorumlu Kişi’nin irtibat bilgilerini ortaya koymaktadır. Sorumlu kişi AB içerisinde konumlu olan atanmış iktisadi işlemcidir, Avrupa Birliği içerisinde satılan bahsi geçen ürün ile ilgili uygunluk yükümlülüklerinden sorumludur.

  • EC REP SERVICES SL
  • EC REP SERVICES SL
  • C/Gran Vía 49,7DCH
  • Madrid
  • Spain
  • 28013
  • ecrepservice@hotmail.com
  • 34 910563102